5 productiviteit verhogende gadgets

Gepubliceerd op 19 oktober 2012
Door Ewoud Verwer | Categorie Consultancy

De technologische vooruitgang heeft voor een enorme toename van de productiviteit gezorgd. Inmiddels zijn computers, smartphones en internet voor elke consultant onmisbaar geworden. De razendsnelle vooruitgang heeft echter ook nadelen. Zo valt het voor menigeen niet mee om een keuze te maken uit de vrijwel eindeloze stroom nieuwe apparaten, merken en types die de markt overspoelen. Hieronder een vijftal gadgets die op het gebied van productiviteit een stapje voor hebben op de meeste concurrenten.

Lees meer Reacties: 0

3 veelbelovende branches voor consultants

Gepubliceerd op 16 oktober 2012
Door Ewoud Verwer | Categorie Consultancy

De toekomst ziet er voor consultants in Europa en de VS rooskleurig uit. Althans, als we dit artikel in het Amerikaanse zakenblad Forbes mogen geloven. De winsten in het bedrijfsleven zijn sinds 2009 ‘dramatisch’ gegroeid. Tegelijkertijd staan de budgetten van overheden, door lagere belastingopbrengsten, stevig onder druk. Een gouden kans voor bedrijven die zich bezighouden met consultancy. Zij zullen, zo luidt de voorspelling, hun inkomsten zien stijgen met gemiddeld bijna 7%.

Lees meer Reacties: 1

5 presentatietips voor consultants

Gepubliceerd op 4 oktober 2012
Door Ewoud Verwer | Categorie Account management

Wanneer consultants een presentatie geven barst deze vaak van de getallen, ingewikkelde businessmodellen en procesinformatie. De kunst is om al die informatie zo te presenteren dat de aandacht van het publiek wordt vastgehouden en de informatie beklijft. Wanneer je gehoor, slide na slide, wordt geconfronteerd met een brij van cijfers, tekst en brakke beelden, dan weet je zeker dat dat doel niet wordt gehaald.

Lees meer Reacties: 2

Ontvang updates via TwitterFacebookLinkedin

Search

Blader door de categorieën:


Bepaal je
complete profiel in 30 min!


Ontdek jouw complete score, vergelijk jezelf met vakgenoten én ontvang een uitgebreide toelichting op je uitslag.

Lees meer