Aan het gebruik van deze website zijn voorwaarden verbonden. Die vind je hieronder. Door van deze website gebruik te maken, stem je in met deze voorwaarden.

Over jouw privacy:
1 - De uitslagen van de test slaan we op. Dat doen we om er statistische informatie aan te ontlenen. Die gebruiken we om de test te verbeteren en meer inzicht te krijgen in consultants als beroepsgroep. Deze informatie is echter niet herleidbaar naar individuele bezoekers.

2 - We maken op deze  website gebruik van statistiekprogramma’s om het gedrag van bezoekers van de site te meten en te kunnen analyseren, daarmee kunnen we de site verbeteren om bezoeker een betere ervaring geven.

3 - We slaan dus  geen persoonsgegevens van je op.

Deze website is ontwikkeld door idity in opdracht van QSN kwaliteitsmanagement. Er berusten auteursrechten op alle informatie, beelden en toepassingen die je op deze website vindt. Daarom  is het niet toegestaan de informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van QSN. Aanvragen voor toestemming moet je richten aan de redactie van deze site.

Ontvang updates via TwitterFacebookLinkedin

Bepaal je
complete profiel in 30 min!


Ontdek jouw complete score, vergelijk jezelf met vakgenoten én ontvang een uitgebreide toelichting op je uitslag.

Lees meer